Calea Plevnei nr. 145, cod 060012
Bucuresti, Romania
Telefon: 021 312.31.20,
fax 021 312.26.50
e-mail: tehnic@rompan.ro
EUR ![]() | USD ![]() |
4.9477 | 4.6725 |
Documentele .pdf necesita Adobe Acrobat Reader. Click aici pentru descarcare!
ID Proiect: POCU/464/3/12/128162
Titlu proiect: ”Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe, competențe și aptitudini ale angajaților din industria de morărit, panificație și produse făinoase”
Cod SMIS 2014+: 128162
AGENDĂ CONFERINȚĂ
Data 30.01.2020 Localitatea Sinaia, Prahova
08:00 – 08.30 |
Primirea participantilor |
08:30 – 10:00 |
Prezentarea proiect ”Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe, competențe și aptitudini ale angajaților din industria de morărit, panificație și produse făinoase” |
10:00 – 10:30 |
Calendar activitati. Rezultate asteptate |
10:30 – 11:00 |
Avantajele implicarii in activitatile implementate prin proiect |
11:00 – 11:30 |
Pauza de cafea |
11:30 – 12:00 |
Potentialul competitiv al industriei de morarit si panificatie conform SNC. Comparatie cu indicatorii specifici domeniului de activitate din alte tari din UE. |
12:00 – 12:30 |
Modalitati de anticipare a nevoilor viitoare de competente. |
12:30 – 13:30 |
Pauza de masa |
13:30 – 14:00 |
Situatia calitatii resurselor umane din domeniul de activitate vizat in ceea ce priveste calificarea, specializarea personalului, productivitatea personalului comparativ cu alte ramuri industrial. |
14:00- 14:30 |
Importanta imbunatatirii continue a nivelului de cunostinte / competente / aptitudini in domeniul de activitate morarit, panificatie si produse fainoase |
14:30 - 16:00 |
Aspecte privind noile solutii si tehnologii environmentally friendly pentru industria de morarit si panificatie care raspund nevoilor si oportunitatilor generate de tranzitia la o economie cu emisii scazute de carbon si eficienta din punct de vedere al utilizarii resurselor |
16:00 - 16:30 |
Pauza de cafea |
16:30 – 17:00 |
Problemele cu care se confrunta angajatorii din industrie cu privire la atragerea, mentinerea si dezvoltarea personalului, precum si necesitatea participarii angajatilor la programe de formare profesionala continua, ca modalitate de motivare si fidelizare a angajatilor si de crestere a performantelor acestora |
17:00 - 17:30 |
Sesiune de intrebari si raspunsuri |
19:00 |
Cina |