Calea Plevnei nr. 145, cod 060012
Bucuresti, Romania
Telefon: 021 312.31.20,
fax 021 312.26.50
e-mail: tehnic@rompan.ro
EUR ![]() | USD ![]() |
4.9264 | 4.8175 |
Documentele .pdf necesita Adobe Acrobat Reader. Click aici pentru descarcare!
Activitatea de instruire a fost coordonata de partenerul P5 - Italia.
C1 Italia
In prima etapa a sesiunii de instruire au fost selectati 10 specialisti, cate 2 de la fiecare partener care au participat la un curs de instruire organizat la sediul P5 pentru o perioada de 5 zile si a continut atat parte teoretica cat si practica.
Cei 10 participantii au fost instruiti atat cu informatiile primite din cursul ”Strategii privind prevenirea si reducerea efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor si sigurantei alimentelor” cat si cu privire la modalitatea de a transmite aceste informatii, ulterior catre alti cursanti. Au fost instruiti astfel incat sa poata prezenta foarte clar notiunile acumulate pe parcursul cursului prin cea mai buna modalitate de expunere a acestora, utilizand suportul de curs. Cunostintele dobandite in urma finalizarii cursului vor fi validate prin sustinerea unui examen final. Absolventii examenului final vor primi o diploma de participare emisa de partenerii din cadrul proiectului.
C2 Romania
Activitatea de instruire s-a desfasurat in perioada de implementare din lunile 20 si 23, si a fost organizata de catre echipa de experti a P1. Aceasta etapa a instruirii a presupus instruirea pe o perioada de 5 zile ( 40 ore) a unui numar de 6 participanti tineri ucenici cu nivel slab de calificare din randul fermierilor, depozitarilor sau unitatilor din sectorul de prelucrare primara a cerealelor.
Acesti participanti la sesiunea de instruire au fost pusi la dispozitie prin incheierea de parteneriate intre partenerii din proiect, fermieri, depozitari si reprezentanti ai sectorului de prelucrare primara a cerealelor ce au dorit sa promoveze invatarea la locul de munca in toate formele – VET si vor aplica masurile de prevenire si reducere a efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor, a productiei si a sigurantei alimentelor.
C3 SERBIA
Activitatea de instruire s-a desfasurat in perioada de implementare din lunile 20 si 23, si a fost organizata de catre echipa de experti a P2. Aceasta etapa a instruirii, a presupus instruirea pe o perioada de 4 zile ( 32 ore) a unui numar de 6 participanti tineri ucenici cu nivel slab de calificare din randul fermierilor, depozitarilor sau unitatilor din sectorul de prelucrare primara a cerealelor.
Acesti participanti la sesiunea de instruire au fost pusi la dispozitie prin incheierea de parteneriate intre partenerii din proiect, fermieri, depozitari si reprezentanti ai sectorului de prelucrare primara a cerealelor ce au dorit sa promoveze invatarea la locul de munca in toate formele – VET si vor aplica masurile de prevenire si reducere a efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor, a productiei si a sigurantei alimentelor.
C4 CROATIA
Activitatea de instruire s-a desfasurat lunile 20 si 23, se va desfasura si a fost organizata de catre echipa de experti a P3. Aceasta etapa a instruirii a presupus instruirea pe o perioada de 4 zile ( 32 ore) a unui numar de 6 participanti tineri ucenici cu nivel slab de calificare din randul fermierilor, depozitarilor sau unitatilor din sectorul de prelucrare primara a cerealelor.
Acesti participanti la sesiunea de instruire au fost pusi la dispozitie prin incheierea de parteneriate intre partenerii din proiect, fermieri, depozitari si reprezentanti ai sectorului de prelucrare primara a cerealelor care vor dori sa promoveze invatarea la locul de munca in toate formele – VET si sa aplice masurile de prevenire si reducere a efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor, a productiei si a sigurantei alimentelor.
C5 Romania P4
Activitatea de instruire s-a desfasurat in perioada de implementare din lunile 20 si 23, si a fost organizata de catre echipa de experti a P4. Aceasta etapa a instruiriia presupus instruirea pe o perioada de 4 zile ( 32 ore) a unui numar de 6 participanti tineri ucenici cu nivel slab de calificare din randul fermierilor, depozitarilor sau unitatilor din sectorul de prelucrare primara a cerealelor.
Acesti participanti la sesiunea de instruire au fost pusi la dispozitie prin incheierea de parteneriate intre partenerii din proiect, fermieri, depozitari si reprezentanti ai sectorului de prelucrare primara a cerealelor care vor dori sa promoveze invatarea la locul de munca in toate formele – VET si sa aplice masurile de prevenire si reducere a efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor, a productiei si a sigurantei alimentelor.
C6 Italia P5
Activitatea de instruire s-a desfasurat in perioada de implementare din lunile si a fost organizata de catre echipa de experti a P5. Aceasta etapa a instruirii a presupus instruirea pe o perioada de 4 zile ( 32 ore) a unui numar de 6 participanti tineri ucenici cu nivel slab de calificare din randul fermierilor, depozitarilor sau unitatilor din sectorul de prelucrare primara a cerealelor. In ultima zi a fost organizata evaluarea participantilor prin participarea la un examen final.
Acesti participanti la sesiunea de instruire au fost pusi la dispozitie prin incheierea de parteneriate intre partenerii din proiect, fermieri, depozitari si reprezentanti ai sectorului de prelucrare primara a cerealelor care vor dori sa promoveze invatarea la locul de munca in toate formele – VET si sa aplice masurile de prevenire si reducere a efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor, a productiei si a sigurantei alimentelor.
C7 Romania P1
Activitatea de instruire s-a desfasura in perioada de implementare din lunile 20 si 23, se va desfasura si a fost organizata de catre echipa de experti a P1.
Aceasta etapa a instruirii a presupus instruirea pe o perioada de 4 zile ( 32 ore) a unui numar de 6 participanti tineri ucenici cu nivel slab de calificare din randul fermierilor, depozitarilor sau unitatilor din sectorul de prelucrare primara a cerealelor. Acesti participanti la sesiunea de instruire au fost pusi la dispozitie prin incheierea de parteneriate intre partenerii din proiect, fermieri, depozitari si reprezentanti ai sectorului de prelucrare primara a cerealelor care au dorit sa promoveze invatarea la locul de munca in toate formele – VET si sa aplice masurile de prevenire si reducere a efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor, a productiei si a sigurantei alimentelor.
.
C 8 Serbia P2
Activitatea de instruire s-a desfasurat in perioada de implementare si a fost organizata de catre echipa de experti a P2. Aceasta etapa a instruirii a presupus instruirea pe o perioada de 4 zile ( 32 ore) a unui numar de 6 participanti tineri ucenici cu nivel slab de calificare din randul fermierilor, depozitarilor sau unitatilor din sectorul de prelucrare primara a cerealelor.
Acesti participanti la sesiunea de instruire au fost pusi la dispozitie prin incheierea de parteneriate intre partenerii din proiect, fermieri, depozitari si reprezentanti ai sectorului de prelucrare primara a cerealelor care au dorit sa promoveze invatarea la locul de munca in toate formele – VET si sa aplice masurile de prevenire si reducere a efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor, a productiei si a sigurantei alimentelor.
C9 Croatia P3
Activitatea de instruire s-a desfasurat in perioada de implementare din lunile 20 si 23 si a fost organizata de catre echipa de experti a P3. Aceasta etapa a instruirii a presupus instruirea pe o perioada de 4 zile ( 32 ore) a unui numar de 6 participanti tineri ucenici cu nivel slab de calificare din randul fermierilor, depozitarilor sau unitatilor din sectorul de prelucrare primara a cerealelor.
Acesti participanti la sesiunea de instruire au fost pusi la dispozitie prin incheierea de parteneriate intre partenerii din proiect, fermieri, depozitari si reprezentanti ai sectorului de prelucrare primara a cerealelor care au dorit sa promoveze invatarea la locul de munca in toate formele – VET si sa aplice masurile de prevenire si reducere a efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor, a productiei si a sigurantei alimentelor.
C10 Romania P4
Activitatea de instruire s-a desfasurat in perioada de implementare si a fost organizata de catre echipa de experti a P4.
Aceasta etapa a instruirii a presupus instruirea pe o perioada de 4 zile ( 32 ore) a unui numar de 6 participanti tineri ucenici cu nivel slab de calificare din randul fermierilor, depozitarilor sau unitatilor din sectorul de prelucrare primara a cerealelor. Acesti participanti la sesiunea de instruire au fost pusi la dispozitie prin incheierea de parteneriate intre partenerii din proiect, fermieri, depozitari si reprezentanti ai sectorului de prelucrare primara a cerealelor care au dorit sa promoveze invatarea la locul de munca in toate formele – VET si sa aplice masurile de prevenire si reducere a efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor, a productiei si a sigurantei alimentelor.
C 11 Italia P5
Activitatea de instruire s-a desfasurat in perioada de implementare si a fost organizata de catre echipa de experti a P5.
Aceasta etapa a instruirii a presupus instruirea pe o perioada de 4 zile ( 32 ore) a unui numar de 6 participanti tineri ucenici cu nivel slab de calificare din randul fermierilor, depozitarilor sau unitatilor din sectorul de prelucrare primara a cerealelor. Acesti participanti la sesiunea de instruire au fost pusi la dispozitie prin incheierea de parteneriate intre partenerii din proiect, fermieri, depozitari si reprezentanti ai sectorului de prelucrare primara a cerealelor care au dorit sa promoveze invatarea la locul de munca in toate formele – VET si sa aplice masurile de prevenire si reducere a efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor, a productiei si a sigurantei alimentelor.