Calea Plevnei nr. 145, cod 060012
Bucuresti, Romania
Telefon: 021 312.31.20,
fax 021 312.26.50
e-mail: tehnic@rompan.ro
EUR ![]() | USD ![]() |
4.9471 | 4.6905 |
Documentele .pdf necesita Adobe Acrobat Reader. Click aici pentru descarcare!
Au fost organizate 5 evenimente de informare si diseminare la care au participat un numar de 271 participanti din toate tarile partenere, reprezentanti ai partenerilor in proiect, angajati din ferme, depozite si puncte de prelucrare primara a cerealelor, experti din industria alimentara, experti din industria alimentara, reprezentanti ai autoritatilor nationale pentru calificare din tarile partenere si reprezentanti ai centrelor de formare profesionala a adultilor.
Fiecare partener a avut in responsabilitate realizarea evenimentului de informare si diseminare dupa finalizarea activitatii de elaborare a curriculei si a suportului de curs Participantii la aceste evenimente au oferit feedback privind curricula si suportul de curs elaborate in cadrul proiectului, organizarea evenimentului si informatiile transmise.
E1 . – Eveniment de informare si diseminare a rezultatului intelectual Curricula pentru realizarea suportului de curs ”Strategii privind prevenirea si reducerea efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor si sigurantei alimentelor ”obtinut in cadrul proiectului SAFETYCER - Bucuresti, 02 noiembrie 2018
Evenimentul de multiplicare a rezultatului intelectual obtinut in cadrul proiectului a fost organizat de catre partenerul P1 Rompan in colaborare cu partenerul P4, a avut loc in Romania, s-a desfasurat pe parcursul a 4 ore si au participat un numar de 68 persoane reprezentanti ai fermierilor, depozitarilor, unitatilor de prelucrare primara a cerealelou, ai centrelor de formare profesionala a adultilor, reprezentanti ai institutiilor de invatamant cu forme de invatamant tip liceu cu profil tehnologic, membrii Rompan si nu numai.
E 2 . Eveniment de informare si diseminare a rezultatelor intelectuale obtinute in cadrul proiectului SAFETYCER – Novi Sad, Serbia, 29.03.2019
Evenimentul de multiplicare a rezultelor intelectuale obtinute in cadrul proiectului a fost organizat de catre partenerul P2 in Novi Sad, Serbia, s-a desfasurat pe parcursul a 4 ore si au participa un numar de 32 persoane, reprezentanti ai fermierilor, depozitarilor, unitatilor de prelucrare primara a cerealelou, ai centrelor de formare profesionala a adultilor, reprezentanti ai institutiilor de invatamant cu forme de invatamant tip liceu cu profil tehnologic si nu numai.
E 3 . Eveniment de informare si diseminare a rezultatelor intelectuale obtinute in cadrul proiectului SAFETYCER – Osijek, Croatia 13.03.2019
Evenimentul de multiplicare a rezultelor intelectuale obtinute in cadrul proiectului a fost organizat de catre partenerul P3 in Osijek, Croatia , s-a desfasurat pe parcursul a 4 ore au participat un numar de 37 persoane reprezentanti ai fermierilor, depozitarilor, unitatilor de prelucrare primara a cerealelou, ai centrelor de formare profesionala a adultilor, reprezentanti ai institutiilor de invatamant cu forme de invatamant tip liceu cu profil tehnologic si nu numai.
E 4. Eveniment de informare si diseminare a rezultatelor intelectuale obtinute in cadrul proiectului SAFETYCER – Bari, Italia 29.03.2019
Evenimentul de multiplicare a rezultelor intelectuale obtinute in cadrul proiectului a fost organizat de catre partenerul P5 in Bari, Italia , s-a desfasurat pe parcursul a 4 ore au participat un numar de 35 persoane reprezentanti ai fermierilor, depozitarilor, unitatilor de prelucrare primara a cerealelou, ai centrelor de formare profesionala a adultilor, reprezentanti ai institutiilor de invatamant cu forme de invatamant tip liceu cu profil tehnologic si nu numai.
E 5 . Eveniment de informare si diseminare a cursului Strategii privind prevenirea si reducerea efectului contaminarii fungice asupra calitatii cerealelor si sigurantei alimentelor rezultat intelectual obtinut in cadrul proiectului SAFETYCER – Sinaia, Romania, 26.02.2019
Evenimentul de multiplicare a rezultatului intelectual curs obtinut in cadrul proiectului a fost organizat de catre partenerul P1 Rompan in colaborare cu P4 in Sinaia, Romania.
S-a desfasurat pe parcursul a 4 ore si au participat un numar de 99 persoane reprezentanti ai fermierilor, depozitarilor, unitatilor de prelucrare primara a cerealelou, ai centrelor de formare profesionala a adultilor, reprezentanti ai institutiilor de invatamant cu forme de invatamant tip liceu cu profil tehnologic si nu numai.