Apariții editoriale

Drd.ing.Daniela VOICA, ing. Virgil PAVEL, ec. Aurel POPESCU- PATRONATUL ROMPAN

TRADITIE SI MESTESUG IN BRUTARIE. Colecţie de reţete şi instrucţiuni tehnologice

Tipografia ROMTRANS, Bucureşti, 2007


Prof. dr. ing. ec. Mihai LEONTE

TEHNOLOGII, UTILAJE, RETETE SI CONTROLUL CALITATII în Industria de Panificaţie, Patiserie Cofetărie, Biscuiţi şi Paste Făinoase. DEPOZITAREA, DEFECTELE PAINII SI MASURI DE PREVENIRE. VALOAREA ALIMENTARA A PAINII.

Editura ECOZONE, Iaşi, 2007


Prof. dr. ing. Despina BORDEI (coordonator)

CONTROUL CALITATII IN INDUSTRIA PANIFICATIEI. Metode de analiză.

Editura ACADEMICA, Galaţi, 2007


Prof.dr.ing. Constantin BANU (coordonator)

TRATAT DE INGINERIE ALIMENTARA Vol.1

Editura AGIR, Bucureşti, 2007


Prof.dr.ing. Constantin BANU (coordinator)

CALITATEA SI ANALIZA SENZORIALA A PRODUSELOR ALIMENTARE

Editura AGIR, Bucureşti, 2007


Prof.dr.ing.Gheorghe MENCINICOPSCHI, Lector dr.ing. Ioan DAVID, biochimist Elena BARON

CALITATEA ALIMENTULUI. DOZAREA ACTIVITATII ENZIMATICE. METODE DE ANALIZA A ACTIVITATII ENZIMELOR UTILIZATE IN FABRICAREA ALIMENTELOR.

Editura MIRTON, Timişoara, 2008


Prof. dr. ing. ec. Mihai LEONTE

TEHNOLOGII, UTILAJE, RETETE SI CONTROLUL CALITATII în Industria de Panificaţie, Patiserie Cofetărie, Biscuiţi şi Paste Făinoase. RETETE DE FABRICATIE Vol.1.

Editura ECOZONE, Iaşi, 2008


Cărţile pot fi consultate la Biblioteca ROMPAN