Pâine multicereale

Producator: S.C. PLEVNEI S.A. Bucuresti

Caracteristici U.M. Rezultat
Masa nominala kg 0.297
Umiditate % 38.89
Volum cm3/100g 348
Porozitate % 79
Elasticitate % 76
Aciditate grade 1.2
Proteina % s.u. 11.37
Proteina % 6.95
Glucide totale % s.u. 82.52
Glucide totale % 50.43
Grasime % s.u. 4.03
Grasime % 2.46
Celuloza % 0.18
Cenusa % s.u. 1.88
Valoare energetica Kcal/100 252

 

Proprietati organoleptice

Aspect forma de franzela cu crestaturi
Coaja: suprafata crestata, presarata cu seminte de susan
culoare maro
Miez: aspect cu porozitate uniforma, fara cocoloase, cu diferite seminte in miez
consistenta normala, cu elasticitate corespunzatoare
Gust si aroma: placut, caracteristic amestecului de multicereale folosit fara miros sau gust strain

Tag-uri: paine paine multicereale dietetic