Sticks-uri

SP-1798-97

 

Sticksurile sunt obtinute din faina de grau, drojdie, sare, lapte praf, grasimi, ou, zahar, mac, susan etc.

Materii prime si materiale:Materii prime si materiale folosite la fabricarea sticksurilor trebuie sa corespunda documentelor tehnice normative de produs si reglementarilor sanitare in vigoare.Produsul sticks se fabrica conform instructiunilor tehnologice elaborate de producator.

 

Proprietati organoleptice

Caracterisici Conditii de admisibilitate
Aspect Forma Forma de baton cu sectiunea rotunda, cu diametrul de 3-6 mm si cu lungimea cca 105-135 mm;
Suprafata Suprafata semilucioasa presarata sau fara sare, mac, susan
Culoare Culoare galben spre brun
Aspect in sectiune Produs bine copt, poros
Consistenta Crocanta

 

Proprietati fizice si chimice

Caracteristici Conditii de admisibilitate
Umiditate, % maxim 7
Grasime raportata la s.u., %, minimi 4
Alcalinitate, grade maxim 3
Continut de NaCl, % maxim 3
Cenusa insolubila in HCl 10 %, % maxim 0,2